הכנת העוגה: להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר עד ליצירת קצף יציב.
שלב 2
0 דקות
בקערה נפרדת לערבב חלמונים + שליש כוס סוכר + 2 כפות שמן + א. אפיה + חצי כוס חלב עד תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול. להוסיף בהדרגה כוס ושליש קמח בתנועות עטיפה עד תערובת אחידה.
שלב 4
40 דקות
להעביר תערובת לתבנית 24 משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
שלב 5
0 דקות
לקרר ולחצות לשניים (כך שייווצרו שני עיגולים)
שלב 6
0 דקות
הכנת הקרם: להקציף את כל המרכיבים לקצף יציב (להיזהר מהקצפת יתר).
שלב 7
0 דקות
הכנת הציפוי: להמיס סוכר במחבת ליצירת קרמל (להיזהר לא לשרוף!) להוסיף את השקדים, לערבב היטב ולצנן מעט.
שלב 8
0 דקות
הרכבת העוגה: מורחים שכבת קרם על גבי העיגול התחתון ומניחים מעל את העיגול העליון. מצפים את העוגה בקרם מכל צדדיה ומעל לשפוך את הציפוי המתוק. לצנן היטב לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
8
הכנת העוגה: להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר עד ליצירת קצף יציב.
שלב 2
מתוך
8
בקערה נפרדת לערבב חלמונים + שליש כוס סוכר + 2 כפות שמן + א. אפיה + חצי כוס חלב עד תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
8
להוסיף את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול. להוסיף בהדרגה כוס ושליש קמח בתנועות עטיפה עד תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
להעביר תערובת לתבנית 24 משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
שלב 5
מתוך
8
לקרר ולחצות לשניים (כך שייווצרו שני עיגולים)
שלב 6
מתוך
8
הכנת הקרם: להקציף את כל המרכיבים לקצף יציב (להיזהר מהקצפת יתר).
שלב 7
מתוך
8
הכנת הציפוי: להמיס סוכר במחבת ליצירת קרמל (להיזהר לא לשרוף!) להוסיף את השקדים, לערבב היטב ולצנן מעט.
שלב 8
מתוך
8
הרכבת העוגה: מורחים שכבת קרם על גבי העיגול התחתון ומניחים מעל את העיגול העליון. מצפים את העוגה בקרם מכל צדדיה ומעל לשפוך את הציפוי המתוק. לצנן היטב לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0