המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, וניל, קמח, חלב ומרגרינה, עד לקבלת עיסה אחידה. מאחדים את שתי התערובות ואופים בתבנית משומנת, בחום בינוני למשך 20 דקות. מצננים.
הכנת המילוי: מקציפים את הפודינג, שמנת וחלב, עד לקבלת תערובת סמיכה. לאחר שהעוגה התקררה, חוצים אותה ומורחים את המילוי באמצע.
הכנת הציפוי: מרתיחים חלב, נס קפה, סוכר ומרגרינה. שופכים על העוגה, מפזרים מעל אגוזים ומכניסים למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0