ממיסים יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים של 20 שניות עד המסה. מערבבים לאחידות. מניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
בקערת המערבל מקציפים ביצים וסוכר עד שהכל אוורירי, בהיר מאוד והביצים כמעט שילשו את נפחן.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים. מערבבים קלות ידנית עד לאחידות.
שלב 6
0 דקות
מרפדים תבנית עגולה מתפרקת בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה תחתית ושוליים ומשמנים אותו.
שלב 7
35 דקות
מקפלים פנימה את הפקאנים והקמח יוצקים לתבנית ושולחים לאפייה 35 דקותאו עד שקיסם המוכנס פנימה יוצא עם כמה פירורים הדבוקים אליו. להיזהר לא לאפות אפיית יתר פן העוגה תתייבש ולא תצא עסיסית ולחה.
שלב 8
0 דקות
מצננים את העוגה ואם רוצים מכינים את הציפוי.
שלב 9
0 דקות
במיקרוגל ממיסים יחד את חומרי הגנאש בפולסים של 20 שניות עד המסה.מערבבים ומניחים להתקררות מוחלטת, שופכים מעל העוגה ומתענגים על כל ביס.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
טוחנים את אגוזי הפקאן לשברים (לא לקמח...).
שלב 3
מתוך
9
ממיסים יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים של 20 שניות עד המסה. מערבבים לאחידות. מניחים בצד.
שלב 4
מתוך
9
בקערת המערבל מקציפים ביצים וסוכר עד שהכל אוורירי, בהיר מאוד והביצים כמעט שילשו את נפחן.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים. מערבבים קלות ידנית עד לאחידות.
שלב 6
מתוך
9
מרפדים תבנית עגולה מתפרקת בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה תחתית ושוליים ומשמנים אותו.
שלב 7
מתוך
9
מקפלים פנימה את הפקאנים והקמח יוצקים לתבנית ושולחים לאפייה 35 דקותאו עד שקיסם המוכנס פנימה יוצא עם כמה פירורים הדבוקים אליו. להיזהר לא לאפות אפיית יתר פן העוגה תתייבש ולא תצא עסיסית ולחה.
שלב 8
מתוך
9
מצננים את העוגה ואם רוצים מכינים את הציפוי.
שלב 9
מתוך
9
במיקרוגל ממיסים יחד את חומרי הגנאש בפולסים של 20 שניות עד המסה.מערבבים ומניחים להתקררות מוחלטת, שופכים מעל העוגה ומתענגים על כל ביס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0