המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בצד תבנית פיירקס וקערה.
מערבלים את השמנת עם הפודינג ומוסיפים את החלב לאט שלא יהיה נוזלי.
שוברים כל מצה ל-4 חתיכות ומתחילים לטבול את המצות בקערת הטבילה עם החלב בזריזות ומניחים בתבנית שכבה אחת ועליה חלק מהשמנת והפודינג המוקצפים וממשיכים עד שמסיימים בשכבה של שמנת ופודינג ועל השכבה העליונה מגרדים שוקולד מריר.
עוטפים ומכניסים למקרר. עדיף לאכול יום אחרי. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0