המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה גדולה מערבבים את כל סוגי האגוזים, הצימוקים, והשוקולד צ'יפס, כוס אחת של סוכר וכוס אבקת אפיה. מערבבים ולשים עד ליצירת בצק פריך.
יוצקים לתבנית ושמים בתנור לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור, שמים אותה על צלחת גדולה וחותכים אותה לחתיכות.
מערבבים את השמנת המתוקה, את כוס הסוכר השניה ותמצית הוניל, ובמיקסר ידני/אוטומטי מקציפים לקצפת.
מורחים את הקצפת על העוגה ומקשטים בתותים הטריים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0