המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את האגסים, תפוחים ושזיפים, חוצים ומגלענים.
מעבירים את הפירות לסיר עם שלוש כוסות מים וכוס סוכר. מבשלים כ-10 דקות ומסננים.
מכינים את הבצק: מערבבים קמח שקדים עם חצי כוס סוכר חום, שתי ביצים טרופות, כף יין אדום מתוק, חמאה מומסת וחצי כפית קינמון עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבצק לתבנית אפיה, מסדרים מעליה את הפירות המבושלים, מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות ואופים 45 דקות.
לזיגוג: מחממים קלות כף ריבת תפוחים במיקרוגל. מוציאים את העוגה מהתנור, ובעודה חמה, ומברישים בריבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0