המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח, הקורנפלור וסוכר וניל לקערה.
חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים.
בקערה, מקציפים את המרגרינה והסוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים תוך כדי ערבול לסירוגין את הביצים והקמח המנופה - כף אחר כל ביצה וברנדי.
בעזרת כף עץ, מבליעים את יתרת הקמח ואת הפירות הקצוצים ומעבירים לתבנית משומנת מאורכת,(30 ס"מ) בעלת דפנות גבוהות (לא חד פעמית).
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-60 דקות, מוציאים ומצננים, מפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0