המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-130 מעלות.
בסיר מעל אש נמוכה מביאים לרתיחה דבש, את שני סוגי הסוכר ומים. מגבירים את האש ומרתיחים 5 דק'. מסירים מהאש ומניחים לסירופ להתקרר מעט.
יוצקים את הסירופ על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים.
מנפים יחד קמח, קקאו וקינמון ומוסיפים לתערובת. מערבבים פנימה אגוזים, פיסטוקים ופירות יבשים.
משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. יוצקים את התערובת לתבנית ודוחסים אותה בעזרת כף.
אופים שעה ורבע עד שהכיכר יבשה ומוצקה למגע. מצננים לחלוטין.
פורסים מהכיכר פרוסות דקות בעזרת סכין לחם ומגישים.
עוטפים את יתרת הכיכר (בשלמותה ולא בפרוסות, למניעת התייבשות) בניילון נצמד ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0