המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים כ-8 דקות בתנור (או דקה וחצי במיקרוגל) את האגוזים והשקדים. מצננים.
שוטפים את המשמשים והצימוקים ומייבשים.
חותכים את המשמשים לרצועות קטנות וחוצים את הדובדבנים.
מערבבים את כל המצרכים עד קבלת עיסה אחידה וסמיכה.
מעבירים את העיסה לתבנית עם נייר אפייה.
אופים בנור שחומם ל-180 מעלות במשך 75-90 דקות.
הופכים את העוגה על מגש, מצננים 12 שעות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0