המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני - גבוה.
בקערה בינונית מערבבים את הפירות, 2 כפות סוכר חום, 1 כף קמח ומיץ לימון עד קבלת תערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית אפיה קטנה.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר, שיבולת השועל והקינמון.
מוסיפים את חתיכות המרגרינה ויוצרים פירורים גסים.
מפזרים את פירורי הבצק מעל הפירות ואופים בחום בינוני גבוה כ- 30 דקות או עד שהפירורים משחימים והעוגה מבעבעת.
מגישים עם כדור גלידה יוגורט וניל לכל סועד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0