מוסיפים לקערה את האגוזים, הצימוקים, הפירות היבשים, הדובדבנים (ניתן להחליף את הדובדבנים המסוכרים ב-200 גרם דובדבנים משומרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים היבשים.
שלב 3
0 דקות
מניחים בסיר את מיץ התפוזים, ותחת אש קטנה ממיסים בתוכו את המרשמלו.
שלב 4
0 דקות
כשהוא נמס, מסירים מהאש, ושופכים פנימה את קליפת התפוז המגורדת ואת תמצית הווניל.
שלב 5
0 דקות
מערבבים היטב, ויוצקים מעל התערובת שבקערה.
שלב 6
0 דקות
מרפדים תבנית חד פעמית מאורכת בנייר אפייה, משמנים אותו קלות (זה חשוב כדי לשחרר אח"כ את העוגה בצורה יפה).
שלב 7
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב, מהדקים לתחתית שכל התערובת תהיה צפופה וללא חללים.
שלב 8
0 דקות
מכסים בנייר כסף או ניילון נצמד, ומכניסים להתגבשות של לילה במקרר.
מוסיפים לקערה את האגוזים, הצימוקים, הפירות היבשים, הדובדבנים (ניתן להחליף את הדובדבנים המסוכרים ב-200 גרם דובדבנים משומרים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים היבשים.
שלב 3
מתוך
9
מניחים בסיר את מיץ התפוזים, ותחת אש קטנה ממיסים בתוכו את המרשמלו.
שלב 4
מתוך
9
כשהוא נמס, מסירים מהאש, ושופכים פנימה את קליפת התפוז המגורדת ואת תמצית הווניל.
שלב 5
מתוך
9
מערבבים היטב, ויוצקים מעל התערובת שבקערה.
שלב 6
מתוך
9
מרפדים תבנית חד פעמית מאורכת בנייר אפייה, משמנים אותו קלות (זה חשוב כדי לשחרר אח"כ את העוגה בצורה יפה).
שלב 7
מתוך
9
מעבירים את התערובת לתבנית ודוחסים היטב, מהדקים לתחתית שכל התערובת תהיה צפופה וללא חללים.
שלב 8
מתוך
9
מכסים בנייר כסף או ניילון נצמד, ומכניסים להתגבשות של לילה במקרר.
הערות 0