להניח בקערה את הפירות החתוכים. להוסיף יין, סירופ מייפל ולהשאיר כשעה.
שלב 2
0 דקות
לשמן תבנית. גם בצדדים.
שלב 3
0 דקות
לחמם תנור לחום בינוני של 175 מעלות.
שלב 4
0 דקות
בסיר על אש קטנה, להמיס שוקולד וחמאה ולערבב היטב. להוריד מהאש ולקרר.
שלב 5
0 דקות
בקערה נוספת לערבל היטב ביצים, סוכר וחלב. להכניס פנימה את תערובת השוקולד המקוררת ולערבב שנית.
שלב 6
0 דקות
להוסיף את הקמח, מלח ואבקת אפיה ולערבב היטב.
שלב 7
0 דקות
להכניס את התערובת לתבנית. לסנן את הפירות אך לשמור את הסירופ שנוצר בתחתית הקערה.
שלב 8
0 דקות
להניח על הבצק את הפירות המסוננים. לפזר על הפירות מעט קינמון לפי הטעם ולשפוך מעל 2 כפות מהסירופ.
שלב 9
0 דקות
לאפות כ - 30 דקות עד שקיסם הננעץ לעוגה יוצא נקי.
שלב 10
0 דקות
בזמן שהעוגה נאפית, מכינים את רוטב השוקולד. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר קטן מעל אש קטנה ומוסיפים את שאר המרכיבים תוך ערבוב תמידי על נקודת ההרתחה הראשונית.
שלב 11
0 דקות
להוריד מהאש ולשפוך פנימה את הליקר. לערבב שנית.
שלב 12
5 דקות
עם הוצאת העוגה מהתנור לשפוך עליה את הסירופ שנשאר בקערה ומעל את רוטב השוקולד החם. לאכול חם או בטמפרטורת החדר.
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 1
מתוך
12
להניח בקערה את הפירות החתוכים. להוסיף יין, סירופ מייפל ולהשאיר כשעה.
שלב 2
מתוך
12
לשמן תבנית. גם בצדדים.
שלב 3
מתוך
12
לחמם תנור לחום בינוני של 175 מעלות.
שלב 4
מתוך
12
בסיר על אש קטנה, להמיס שוקולד וחמאה ולערבב היטב. להוריד מהאש ולקרר.
שלב 5
מתוך
12
בקערה נוספת לערבל היטב ביצים, סוכר וחלב. להכניס פנימה את תערובת השוקולד המקוררת ולערבב שנית.
שלב 6
מתוך
12
להוסיף את הקמח, מלח ואבקת אפיה ולערבב היטב.
שלב 7
מתוך
12
להכניס את התערובת לתבנית. לסנן את הפירות אך לשמור את הסירופ שנוצר בתחתית הקערה.
שלב 8
מתוך
12
להניח על הבצק את הפירות המסוננים. לפזר על הפירות מעט קינמון לפי הטעם ולשפוך מעל 2 כפות מהסירופ.
שלב 9
מתוך
12
לאפות כ - 30 דקות עד שקיסם הננעץ לעוגה יוצא נקי.
שלב 10
מתוך
12
בזמן שהעוגה נאפית, מכינים את רוטב השוקולד. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר קטן מעל אש קטנה ומוסיפים את שאר המרכיבים תוך ערבוב תמידי על נקודת ההרתחה הראשונית.
שלב 11
מתוך
12
להוריד מהאש ולשפוך פנימה את הליקר. לערבב שנית.
שלב 12
מתוך
12
עם הוצאת העוגה מהתנור לשפוך עליה את הסירופ שנשאר בקערה ומעל את רוטב השוקולד החם. לאכול חם או בטמפרטורת החדר.
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0