המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את הגבינות בתנועת קיפול לקרם.
מוזגים את הקרם לתבנית ומשאירים 3 כפות קרם לציפוי העוגה.
מכניסים את הפתיבר לקרם עד תחתית התבנית (תבנית אינגליש קייק–סיליקון או חד פעמית בגודל 30 ס"מ) בצורת 5 טורים לאורך העוגה (בכל טור 4 פתיבר).
מורחים את הקרם הנותר ומיישרים בעזרת לקקן. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא כ-5 שעות.
כשמגישים הופכים את העוגה על מגש ומפשירים במקרר למשך שעה.
מגרדים את השוקולד המריר בעזרת פומפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1