המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את החלבה, את הסוכר, את הקוניאק, את קקאו, את הדבש ואת המרגרינה עד לעיסה אחידה.
מוסיפים אגוזים וקוקוס, שמים בקערה את פצפוצי האורז, שופכים עליהם את העיסה המבושלת ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית מרובעת ומשהים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0