המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים 5 חלבונים עם כוס סוכר עד קבלת קצב יציב ומבריק.
בקערה נפרדת שמים: 5 חלמונים , א.אפיה ,סוכר וניל , שמן, רום, קליפת לימון מגוררת ו-125 גרם שוקולד מגורר. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את קצף החבלבונים לתערובת השוקולד, בכמה פעמים, ומקפלים בצורה עדינה. תוך כדי ערבוב מוסיפים 5 קפות קמח מצה עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל בצורה אחידה את השוקולד מגורר שנשאר.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0