המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
בזמן ההקצפה, מערבבים את כל שאר הרכיבים בקערה נפרדת. לאחר מכן, מערבבים עם הקצף בתנועות קיפול.
שמים את הבלילה בתבנית משומנת, ואופים בתנור כחצי שעה, או עד שהעוגה מוכנה.
ממיסים את כל רכיבי הסירופ בסיר קטן עד שיתאחדו. שופכים על העוגה בעודה חמה.
ממיסים בסיר קטן או במיקרוגל, עד אחידות הקרם. מקררים ושופכים על העוגה לאחר שהתקררה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0