המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבחוש את כל המצרכים לפי הסדר.
לשמן תבנית אפיה בקוטר 26, ליצוק את הבלילה פנימה.
לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-25 דקות .
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור ניתן להרטיב אותה בסירופ סוכר: לבשל 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים ומיץ מחצי לימון ולשפוך על העוגה שהיא חמה.
ניתן לקשט עם אבקת סוכר ופלחי לימון. *ניתן להמיר את השמן ב-200 גרם מחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0