המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר מערבלים בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את החלמונים והווניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה, עד שמתקבלת מסה שומנית, ומעבירים לקערה נפרדת.
בקערה חדשה מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מקפלים את קציפת החלבונים למסה השומנית, מוסיפים את הקמח התופח הכשר לפסח והפרג הטחון, ולבסוף את התפוח המגורר.
מחממים תנור ל-170 מעלות. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0