שמים את הביצים והסוכר במעבד מזון עם להב פלדה ומערבלים חמש דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים (מלבד השמנת, השוקולד והחלמון) ומערבלים עד לקבלת בצק בעל צבע אחיד.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 160 מעלות שעה, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את הקרם: מביאים את השמנת לסף רתיחה ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומחכים שתי דקות. מערבבים היטב. מוסיפים את החלמון ומערבבים מיד.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. אם רוצים עוגה בעלת מראה "מקצועי", מסירים בסכין לחם גדולה וחדה את הגבעה עם הסדקים שבראש העוגה (את החלק הזה שומרים ומגישים למי שאוהבים באמת). את העוגה המיושרת הופכים (הלמטה תמיד ישר יותר) ומורחים בקרם. מובן שאפשר למרוח גם את העוגה בשלמותה בקרם.
שלב 1
מתוך
5
שמים את הביצים והסוכר במעבד מזון עם להב פלדה ומערבלים חמש דקות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את יתר החומרים (מלבד השמנת, השוקולד והחלמון) ומערבלים עד לקבלת בצק בעל צבע אחיד.
שלב 3
מתוך
5
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 160 מעלות שעה, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
שלב 4
מתוך
5
בינתיים מכינים את הקרם: מביאים את השמנת לסף רתיחה ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומחכים שתי דקות. מערבבים היטב. מוסיפים את החלמון ומערבבים מיד.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. אם רוצים עוגה בעלת מראה "מקצועי", מסירים בסכין לחם גדולה וחדה את הגבעה עם הסדקים שבראש העוגה (את החלק הזה שומרים ומגישים למי שאוהבים באמת). את העוגה המיושרת הופכים (הלמטה תמיד ישר יותר) ומורחים בקרם. מובן שאפשר למרוח גם את העוגה בשלמותה בקרם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0