המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להקציף בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
להוסיף את הביצים - כל פעם אחת, להמשיך להקציף ולהפסיק את פעולות המיקסר, כדי "לגרד" בעזרת מרית את התערובת מהקערה, להוסיף את גרידת הלימון ותמצית הוניל.
להוסיף את השמנת החמוצה ואת הפרג ולערבל במהירות נמוכה כדקה.
להוסיף את הקמח התופח, לערבל במשך כחצי דקה, להמשיך ידנית עם מרית.
לצקת לתבנית אינגליש קייק רגילה באורך 35 ס"מ, (לא חד פעמית) ולפזר מעל את השוקולד צ'יפס.
לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
לצנן מעט.
להכין ציפוי שוקולד: בקערה חסינת חום במיקרו, להניח את השוקולד, שמנת, לחמם במשך כדקה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד שנוצר ציפוי אחיד ומבריק. לצקת מעל העוגה.
לצנן ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1