שמים את החמאה והסוכר ומקציפים היטב במעבד מזון עם להב פלדה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הביצים, הווניל, מיץ הקלמנטינה והקליפה, ומרסקים היטב עד שאין יותר חתיכות קליפה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקמח, הפרג והאגוזים הטחונים. מוסיפים גם את השמנת ומעבדים עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים את השוקולד ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים, רק כדי שהשוקולד יתפשט בכל הבצק אבל לא כדי לרסק אותו יותר מדי.
שלב 4
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית קפיץ בקוטר 26 ס"מ. חותכים את האגסים לשמיניות (כולל הקליפה) ונפטרים מהליבה. מסדרים במניפה בתחתית התבנית, מפזרים מעל את השזיפים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הבצק על הפירות שבתחתית התבנית. אופים כ-75 דקות בחום של 180 מעלות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
שלב 6
0 דקות
מצננים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
שמים את החמאה והסוכר ומקציפים היטב במעבד מזון עם להב פלדה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הביצים, הווניל, מיץ הקלמנטינה והקליפה, ומרסקים היטב עד שאין יותר חתיכות קליפה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הקמח, הפרג והאגוזים הטחונים. מוסיפים גם את השמנת ומעבדים עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים את השוקולד ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים, רק כדי שהשוקולד יתפשט בכל הבצק אבל לא כדי לרסק אותו יותר מדי.
שלב 4
מתוך
6
משמנים ומקמחים תבנית קפיץ בקוטר 26 ס"מ. חותכים את האגסים לשמיניות (כולל הקליפה) ונפטרים מהליבה. מסדרים במניפה בתחתית התבנית, מפזרים מעל את השזיפים.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את הבצק על הפירות שבתחתית התבנית. אופים כ-75 דקות בחום של 180 מעלות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
שלב 6
מתוך
6
מצננים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0