המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר להקציף ביצים וסוכר לתערובת תפוחה עד שלא מרגישים את גרגירי הסוכר.
לערבב בקערה את כל החומרים היבשים.
להוסיף לתערובת הביצים את החומרים היבשים ומיץ תפוזים לסירוגין, לסיים עם הקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
לאפות כ-45 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
לציפוי לערבב אבקת סוכר עם 2 כפות מיץ לימון ולצפות את העוגה בעודה חמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
היי נשמע טוב. בבקשה איזו תבנית מתאימה. בנוסך מה מידת הכוס. חד פעמית חמה או קרה?
היי, תבנית אינגליש קייק. לגבי הכוס, מדובר בכוס מידה אוניברסלית של 240 מ"ל. יום מקסים
אם מסמנים 8 מנות, לכמה תבניות אינגלישקייק לחלק את הבלילה?
היי שמחה, תבנית אינגליש קייק אחת. יום מקסים
כמה אבקת סוכר
היי, 100 גרם, סידרנו את המתכון שיהיה ברור. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3