המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את החלב עם הוניל לסף רתיחה. מוסיפים את הפתיתים. מרתיחים את החלב עם הפתיתים, מכבים את האש, מכסים ובוחשים מידי פעם. מצננים. מסננים אך משאירים מעט מהחלב עם הפתיתים.
משמנים תבנית. במחבת רחבה ממיסים את הסוכר במתינות, מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות תוך כדי ערבוב תמידי. כשהאמולסיה מוכנה שופכים מעט ממנה לתחתית התבנית.
מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השמנת לקרמל הרותח בזהירות.
טורפים 2 ביצים ומוסיפים לפתיתים. את תערובת הפתיתים שופכים לתבנית ומעליה שופכים את הקרמל.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך 50 דקות עד שהעוגה לחה אך יציבה. מצננים מעט והופכים בזהירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0