המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הפתיבר בחלב לשנייה אחת (חשוב שלא יהיה רך מדי) ומסדרים אותם כך שנוצרת שכבה של פתיבר כבסיס לעוגה.
מערבבים את כוס החלב, האינסטנט ומיכל השמנת עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
מורחים מחצית מהכמות על שכבת הפתיבר הראשונה.
מסדרים שכבה נוספת של פתיבר טבול בחלב.
מורחים את מחצית הכמות שנותרה מהשמנת על שכבת הפתיבר השנייה.
הכנת הציפוי: בסיר קטן מעל אש נמוכה ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר, 3 כפות קקאו ו-3 כפות מים. כשהכל רותח והשקולוד נמס - מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה ומתקבל ציפוי חלק ומבריק.
להמתין דקה עד שמתקרר ולמרוח על גבי השכבה העליונה (שמנת).
להניח במקרר כשעה ולאכול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0