המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפריד את שערות הקדאיף.
להמיס חמאה במיקרוגל.
לשפוך את החמאה על השיערות קדאיף ולצפותם בחמאה תוך כדי הפרדתם אחד מהשני.
לשטח את התערובת ב-2 תבניות חד פעמיות ולאפות עד ששערות הקדאיף מזהיבות.
להוציא מהתנור ולצנן.
להשרות את הצימוקים ביין.
להקציף בקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל, אבקת הסחלב, הקורנפלור והחלב.
להוסיף לתערובת את הגבינה, תמצית הווניל והחלב המרוכז. *ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
למרוח את התערובת על אחת מתבניות שערות הקדאיף.
לזרות מעל את הצימוקים שהושרו ביין ומעליהם את האגוזים הטחונים ואת הפיסטוקים הטחונים.
לפורר מעט ובעדינות את שערות הקדאיף ולפזר מעל האגוזים.
לזרות מעל אבקת סוכר, לכסות את העוגה ברדיד אלומיניום ולצנן במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0