המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה/מרגרינה במחבת, מוסיפים את הסוכר, את האגוזים ומטגנים קלות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את האטריות ומטגנים עד להזהבה.
מקציפים שמנת המתוקה ופודינג לקרם אחיד.
משטחים בתבנית מלבנית (אני השתמשתי בחד פעמית) 3/4 מעיסת האטריות, עליה מורחים קרם פודינג ועל זה מפזרים את ה-1/4 הנותר מהאטריות.
מצננים במקרר מספר שעות. ניתן להמיר את השמנת המתוקה לצמחית, את החמאה במרגרינה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0