יש להפריד את איטריות הקדאיף לפני השימוש, ולא להשאיר אותן חשופות שלא יתייבשו.
שלב 2
0 דקות
בסיר או מחבת עמוקה (באש נמוכה), נניח את החמאה עד שתימס (נגביר מעט את האש), נוסיף איטריות קדאיף, סוכר, ואגוזים ונערבב עד שהאטריות יהיו זהובות וקריספיות. נסגור את האש ונחכה שיתקררו.
שלב 3
0 דקות
נקציף במיקסר שמנת, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב (לשים לב לא להקציף יותר מדי).
שלב 4
0 דקות
הרכבת המנה: בתבנית או פיירקס בגודל 23 ס"מ X 30 ס"מ, נניח מחצית מכמות האטריות, על האטריות בעזרת כף נעביר את הקרם.
שלב 5
0 דקות
על שכבת הקרם נניח את יתרת האטריות.
שלב 6
0 דקות
יש לסגור בניילון נצמד ולהעביר למקרר. עדיף לאכול תוך יומיים, אח"כ האיטריות יאבדו מהקריספיות.
שלב 1
מתוך
6
יש להפריד את איטריות הקדאיף לפני השימוש, ולא להשאיר אותן חשופות שלא יתייבשו.
שלב 2
מתוך
6
בסיר או מחבת עמוקה (באש נמוכה), נניח את החמאה עד שתימס (נגביר מעט את האש), נוסיף איטריות קדאיף, סוכר, ואגוזים ונערבב עד שהאטריות יהיו זהובות וקריספיות. נסגור את האש ונחכה שיתקררו.
שלב 3
מתוך
6
נקציף במיקסר שמנת, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב (לשים לב לא להקציף יותר מדי).
שלב 4
מתוך
6
הרכבת המנה: בתבנית או פיירקס בגודל 23 ס"מ X 30 ס"מ, נניח מחצית מכמות האטריות, על האטריות בעזרת כף נעביר את הקרם.
שלב 5
מתוך
6
על שכבת הקרם נניח את יתרת האטריות.
שלב 6
מתוך
6
יש לסגור בניילון נצמד ולהעביר למקרר. עדיף לאכול תוך יומיים, אח"כ האיטריות יאבדו מהקריספיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0