המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב ידנית את כל המצרכים.
לשפוך את הבלילה לתבנית חד פעמית בינונית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 15 דקות על חום בינוני, עד להתייצבות כמעט מלאה.
להוציא את התחתית ולמרוח מעליה 2 כפות ריבה (נוזלי), או 2 כפות ממרח שוקולד מהול במעט מים/שמן.
להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בזרם דק, עד ליצירת קצף יציב מאוד.
להוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.
לשטח את קרם הקוקוס על הריבה או ממרח השוקולד, ולהחזיר לאפייה נוספת, עד להזהבה יפה, 20 דק' נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0