המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הביצים, הסוכר וסוכר הווניל 5 דקות לקצף בהיר מאוד.
מוסיפים את אבקת האפייה והקוקוס ומערבבים לבצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים בעדינות.
מעבירים לתבנית מלבנית (בערך 30 על 20 ס"מ) משומנת ומקומחת. אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) כשעה, עד שהעוגה מזהיבה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0