יוצקים את הקרם לתבנית עגולה בקוטר 24 ואופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
שלב 4
0 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים 15 דקות.
שלב 5
0 דקות
מורחים את ממרח הנוטלה על התחתית.
שלב 6
5 דקות
מקציפים את השמנת עם פודינג הווניל (ניתן להכין גם עם אינסטנט פודינג שוקולד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקצף יציב.
שלב 7
0 דקות
מורחים על שכבת השוקולד.
שלב 8
0 דקות
מקשטים עם סירופ שוקולד.
שלב 9
0 דקות
שומרים בקירור.
שלב 1
מתוך
9
מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר לקצף יציב.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את הקוקוס בתנועות עטיפה.
שלב 3
מתוך
9
יוצקים את הקרם לתבנית עגולה בקוטר 24 ואופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
שלב 4
מתוך
9
מוציאים מהתנור ומצננים 15 דקות.
שלב 5
מתוך
9
מורחים את ממרח הנוטלה על התחתית.
שלב 6
מתוך
9
מקציפים את השמנת עם פודינג הווניל (ניתן להכין גם עם אינסטנט פודינג שוקולד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקצף יציב.
שלב 7
מתוך
9
מורחים על שכבת השוקולד.
שלב 8
מתוך
9
מקשטים עם סירופ שוקולד.
שלב 9
מתוך
9
שומרים בקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0