המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את חלב הקוקוס, הביצים והשמן במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים שלוש דקות.
מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים לבצק אחיד (יהיו בו קצת פירורים בגלל השקדים הטחונים אבל זה בסדר גמור, אין צורך לרסק ממש).
משמנים תבנית עגולה או מלבנית, זורים על תחתיתה ודפנותיה סולת ויוצקים פנימה את התערובת.
אופים בחום בינוני-נמוך (כ-165 מעלות) שעה, עד שהעוגה מזהיבה היטב וסכין הננעצת במרכזה יוצאת נקייה ויבשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0