המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את שני סוגי הסוכר עם החמאה במעבד מזון. מוסיפים את שאר חומרי הבצק, מלבד הצימוקים, ולשים לבצק אחיד.
מוסיפים לבצק את הצימוקים מבלי לערבב, הם מתערבבים מאליהם בזמן שיוצקים את התערובת לתבנית.
יוצקים את הבצק לתבנית עגולה מס' 26, משומנת. בוחשים אותו קלות ומחליקים את פניו במרית גומי.
מערבבים בקערית קטנה את אגוזי המלך הטחונים עם כף סוכר חום וזורים על הבצק מלמעלה.
אופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (200 מעלות), במשך כ-30 דקות.
בודקים את העוגה בעזרת קיסם עץ. אם הקיסם יוצא יבש, מוציאים את העוגה מהתנור. אם הקיסם עוד לח, משאירים את העוגה ל-5-10 דקות נוספות.
לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החמאה במרגרינה או מחמאה ואת היוגורט בשמנת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1