המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים בנפרד את מרכיבי שכבת השוקולד ושכבת הווניל.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר רחב. כל טעם בנפרד.
מסדרים בתבנית עוגה את הפתיבר. אפשר בתבנית חד פעמית. עדיף לרפד בניילון נצמד כדי לחלץ את העוגה.
שמים מעל הביסקוויטים תערובת שוקולד, ואחרי שוב פתי בר ומעל שכבת וניל, וממשיכים לסירוגין.
אפשר כמה שכבות שרוצים אבל רצוי לפחות 3 שכבות. לסיום, מזלפים קרם בקישוטים.
מקפיאים עד התייצבות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0