המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה גדולה מניחים סוכר, שמן, ביצים, חלבון ומלח וטורפים בעזרת מטרפה ידנית, עד שהתערובת אחידה.
מנפים פנימה את הקמח ואת אבקת האפייה, מוסיפים קפה וקוקוס, וממשיכים לטרוף עד לאיחוד התערובת.
מוספים את השוקולד הקצוץ, ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת באופן אחיד.
בקערה נפרדת מערבבים יחד שוקולד מומס, קפה וחלב לתערובת אחידה.
מעבירים שליש מתערובת העוגה אל תוך תערובת השוקולד, ומערבבים היטב.
מעבירים את תערובת העוגה אל התבנית ומעליה שופכים את תערובת השוקולד. יוצרים דוגמת שיש בעזרת סכין, או קיסם ארוך.
אופים את העוגה במשך 30-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ בה יוצא עם פירורים לחים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0