המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים וכוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית 26 ס"מ משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מקררים, העוגה צונחת וזה בסדר.
מקציפים את 2 השמנת, 2 הפודינג ו-2 כוסות החלב, עד לקבלת קרם יציב.
מורחים על העוגה, מכסים בזהירות ומניחים במקרר.
הכנת הציפוי: ממיסים במיקרוגל, או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה.
אחרי קירור מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.
קישוט השוקולד פשוט מאוד, אז כדאי לנסות: ממיסים שוקולד לבן בקערית במיקרוגל.
ממיסים 50 גרם שוקולד מריר/חלב בקערית במיקרוגל.
מזלפים על גבי נייר אפייה עם השוקולד הלבן קווים לאורך ביד חופשית, מזלפים גם לרוחב ומכניסים למקפיא.
כך עושים גם עם השוקולד המריר.
לאחר שהשוקולד התקשה, שוברים לריבועים ומניחים על העוגה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0