המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבסיס: בסיר קטן מניחים שוקולד, חלב, חמאה, ממרח לוטוס, סוכר וחלב, ומבשלים עד המסה וקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד ל-5 דקות.
שוברים את עוגיות החמאה או הביסקוויטים לחתיכות גסות. שופכים את תערובת השוקולד על העוגיות, מערבבים היטב, ושופכים לתבנית (קוטר 26, מתפרקת). מכניסים למקפיא ל-5 דקות.
הכנת הקרם: בקערת המיקסר שופכים שני מיכלי שמנת מתוקה, כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל, מקציפים לקרם יציב.
לוקחים שלוש כפות מהקרם ומניחים בשקית זילוף עם צנתר או פיה בצורת פרח, ליצירת פרחים על העוגה (לא חובה). לשפוך את הקרם מעל תערובת העוגיות והשוקולד שהתקררה ולהכניס לקירור, כ-6 שעות.
לפני ההגשה, מפזרים את אגוזי הברס בצורה שווה על פני כל העוגה, כך הם יותר פריכים ומקשטים עם הקרם שנשאר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0