הכנת הבסיס: בסיר קטן מניחים שוקולד, חלב, חמאה, ממרח לוטוס, סוכר וחלב, ומבשלים עד המסה וקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד ל-5 דקות.
שלב 2
0 דקות
שוברים את עוגיות החמאה או הביסקוויטים לחתיכות גסות. שופכים את תערובת השוקולד על העוגיות, מערבבים היטב, ושופכים לתבנית (קוטר 26, מתפרקת). מכניסים למקפיא ל-5 דקות.
לוקחים שלוש כפות מהקרם ומניחים בשקית זילוף עם צנתר או פיה בצורת פרח, ליצירת פרחים על העוגה (לא חובה). לשפוך את הקרם מעל תערובת העוגיות והשוקולד שהתקררה ולהכניס לקירור, כ-6 שעות.
שלב 5
0 דקות
לפני ההגשה, מפזרים את אגוזי הברס בצורה שווה על פני כל העוגה, כך הם יותר פריכים ומקשטים עם הקרם שנשאר.
שלב 1
מתוך
5
הכנת הבסיס: בסיר קטן מניחים שוקולד, חלב, חמאה, ממרח לוטוס, סוכר וחלב, ומבשלים עד המסה וקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד ל-5 דקות.
שלב 2
מתוך
5
שוברים את עוגיות החמאה או הביסקוויטים לחתיכות גסות. שופכים את תערובת השוקולד על העוגיות, מערבבים היטב, ושופכים לתבנית (קוטר 26, מתפרקת). מכניסים למקפיא ל-5 דקות.
לוקחים שלוש כפות מהקרם ומניחים בשקית זילוף עם צנתר או פיה בצורת פרח, ליצירת פרחים על העוגה (לא חובה). לשפוך את הקרם מעל תערובת העוגיות והשוקולד שהתקררה ולהכניס לקירור, כ-6 שעות.
שלב 5
מתוך
5
לפני ההגשה, מפזרים את אגוזי הברס בצורה שווה על פני כל העוגה, כך הם יותר פריכים ומקשטים עם הקרם שנשאר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0