המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.
ממיסים בסיר על אש קטנה את כל חומרי ציפוי השוקולד ומצננים מעט.
מקציפים במיקסר 6 חלבונים עם 3 כפות סוכר עד קבלת קצף יציב ומבריק.
מערבבים בקערה 6 חלמונים עם 2 כפות חלב. מוסיפים את תערובת החלמונים לחלבונים ומקפלים לתערובת אחידה.
מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד מנופה ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית עגולה משמונת.
אופים בחום בינוני (כ-170 מעלות) במשך כ-30 דקות. בתום האפייה מכבים את התנור ומשאירים בתוך התנור כעשרים דקות נוספות
מורחים את קרם הווניל על הבסיס, ומעליו יוצקים את ציפוי השוקולד. מכניסים למקרר ל-3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0