המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפריד את הביצים לחלבונים-חלמונים.
להקציף בקערת מערבל חלבונים, סוכר וסוכר וניל.
להוסיף לקצף חלמונים, קקאו וקמח ולערבב.
להעביר לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולהכניס לתנור. לאפות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב.
למרוח על העוגה כשהיא קרה.
להמיס בסיר על אש קטנה שוקולד מריר, חמאה ו-5 כפות חלב עד קבלת קרם אחיד. להוריד מהאש.
למרוח על העוגה ולהעביר לקירור במקרר לכמה שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0