מקפלים פנימה את החלמונים (הצהובים) ואבקת האינסטנט פודינג שוקולד. מקפלים בזהירות, אך ביסודיות, עד שכל האבקה מוטמעת בתערובת. משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 3
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות, 30 דקות בלבד (העוגה תישאר לחה מעט, וסכין שתנעץ במרכזה תצא עם פירורים). מוציאים מהתנור. העוגה התפוחה תשקע מיד ותדמה לפיתה רחבה, זה בסדר. מצננים לטמפרטורת החדר ואחר כך ממשיכים לצנן במקרר.
שלב 4
0 דקות
מכינים קרם וניל: מקציפים איסטנט פודינג וניל, חלב ושמנת המתוקה. מצננים ואז מורחים על בסיס העוגה האפוי (שכבר הצטנן בינתיים). מצננים לעוד שעתיים במקרר.
שלב 5
0 דקות
מכינים את ציפוי השוקולד: מביאים את השמנת המתוקה אל סף רתיחה ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומוסיפים את תמצית הוניל. משהים חמש דקות ואז מערבבים עד לקבלת קרם חלק וכהה. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את ציפוי השוקולד על שכבת פודינג הוניל ומורחים לכיסוי אחיד. מצננים עוד שעתיים (לפחות) במקרר ומגישים קר.
שלב 1
מתוך
6
מקציפים היטב את החלבונים (הלבנים) עם הסוכר.
שלב 2
מתוך
6
מקפלים פנימה את החלמונים (הצהובים) ואבקת האינסטנט פודינג שוקולד. מקפלים בזהירות, אך ביסודיות, עד שכל האבקה מוטמעת בתערובת. משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 3
מתוך
6
אופים בחום של 180 מעלות, 30 דקות בלבד (העוגה תישאר לחה מעט, וסכין שתנעץ במרכזה תצא עם פירורים). מוציאים מהתנור. העוגה התפוחה תשקע מיד ותדמה לפיתה רחבה, זה בסדר. מצננים לטמפרטורת החדר ואחר כך ממשיכים לצנן במקרר.
שלב 4
מתוך
6
מכינים קרם וניל: מקציפים איסטנט פודינג וניל, חלב ושמנת המתוקה. מצננים ואז מורחים על בסיס העוגה האפוי (שכבר הצטנן בינתיים). מצננים לעוד שעתיים במקרר.
שלב 5
מתוך
6
מכינים את ציפוי השוקולד: מביאים את השמנת המתוקה אל סף רתיחה ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומוסיפים את תמצית הוניל. משהים חמש דקות ואז מערבבים עד לקבלת קרם חלק וכהה. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים את ציפוי השוקולד על שכבת פודינג הוניל ומורחים לכיסוי אחיד. מצננים עוד שעתיים (לפחות) במקרר ומגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0