המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים במיקסר חלבונים וסוכר למשך 5 דק'.
מוסיפים חלמונים ופודינג שוקולד וממשיכים להקציף לעוד כ-4 דק'.
מחממים תנור ל- 160-170 מעלות.
שמים את התערובת בתבנית אפיה ומכניסים לתנור לכ-45 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. מצננים.
מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם אחיד. מורחים על התחתית (התחתית אמורה ליפול).
גוררים מעל שוקולד מריר, מכסים ומכניסים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0