המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים חלבונים וחלמונים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר במשך 5 דק' לאחר מכן להוסיף את החלמונים והפודינג שוקולד ולהקציף עוד 3 דק'.
את העיסה שופכים לתבנית 26 ואופים במשך 45 דקות.
הכנת הקרם: מקציפים את הפודינג וניל, כוס חלב ושמנת מתוקה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0