המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלמונים ומוסיפים כוס סוכר תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף. מוסיפים את פודינג השוקולד תוך כדי הקצפה. אופים במשך כ-35 דקות.
בינתיים מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב, פודינג וניל ו-2 כפיות רום. מכניסים את הקצפת למקרר, עד שהעוגה תצא מהתנור.
לאחר שהעוגה התקררה מורחים את הקצפת על כל העוגה.
בינתיים ממיסים 200 גרם שוקולד עם 8 כפות חלב. לאחר שהשוקולד נמס מוסיפים חלמון אחד וכפית רום מערבבים טוב את השוקולד ושופכים על הקצפת.
מקשטים בקוקוס וסוכריות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0