המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את בצק העלים וחותכים שני פסים מלבניים ארוכים בגודל שווה, מורחים את בצק העלים בביצה מהולה במים. אופים עד להזהבה .
בוחשים בקערה את החלמונים, קורנפלור ורבע כוס מהחלב. מניחים בסיר את שארית החלב, וניל, סוכר ומביאים לרתיחה.
עושים השוואת טמפרטורות, יוצקים חצי כוס מהחלב הרותח לתוך תערובת החלמונים ומערבבים במטרפה. ואת כל תערובת החלמונים שופכים לתוך החלב הרותח.
מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכת הקרם.
מורידים מהאש ומקררים. לאחר מכן מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומאחדים יחד עם הקרם, עד לקבלת קרם אחיד .
את הקרם מורחים על עלה אחד, מריחה עבה ויפה, ומעליו מניחים עלה בצק נוסף.
מקררים במקרר עד להגשה.
מפזרים מעל הכל אבקת סוכר ומגישים בליווי פירות טריים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0