המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים יחד את כל המרכיבים, תחילה במהירות איטית למשך 2 דקות ולאחר מכן מגבירים מהירות עד קבלת קרם אחיד – יש להימנע מהקצפת יתר.
עוצרים את פעולת המיקסר כאשר הקרם עדיין רך אך יציב.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חוצים את הבצק המצונן לשני חלקים.
אופים את הבצק 15 דקות, עד הזהבה.
מניחים מלבן בצק עלים על משטח עבודה. מורחים את הקרם ומניחים מעל עוד עלה.
מאבקים באבקת סוכר.
מצננים היטב ופורסים למנות.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
חסר סוכר.
בטח פצצה
כן!
כן.
האם אפשר עם קונפלור?לא אוכל מאכלי חלב.בתודה פלח חיים
מה זה בצק עלים מצונן
מה עים צליאקים
כן מאוד
לשים גם על העלה העליון קרם.
אכן מתכון קלאסי . אני מפחיתה לחצי את כוס החלב, ומוסיפה גבינת מסקרפונה לקראת סוף ההקצפה .
הצג מתכונים נוספים
הערות 10