משמנים היטב תבנית אפייה שטוחה, מניחים נייר אפייה, ומשמנים גם אותו בעזרת מברשת ומעט שמן קנולה או חמאה מומסת.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות, עד לקבלת קצף סמיך ויציב. מערבבים את הקוקוס הטחון עם הקמח, ומקפלים לתערובת הביצים המוקצפת בעדינות.
שלב 4
10 דקות
משטחים את התערובת בתבנית, ואופים כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור, ומצננים.
שלב 5
0 דקות
מקציפים יחד את השמנת מתוקה, החלב ואינסטנט הפודינג שוקולד, עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 6
0 דקות
מורחים חצי מכמות קצפת השוקולד על הרולדה, חותכים את הרולדה לרוחב לשלוש רצועות שוות בגודלן כדי שנוכל לגלגל אותן לצורת שבלול. מגלגלים רצועה אחת לשבלול ומעמידים על צלחת הגשה, את הרצועה השנייה מגלגלים סביב השבלול שהנחנו על צלחת ההגשה, וכך הלאה.
שלב 7
0 דקות
מצפים את הרולדה ביתרת קצפת השוקולד שהכנו באופן אחיד מכל הצדדים.
שלב 8
0 דקות
למראה חגיגי יותר, ניתן להוסיף מעל העוגה שבבי קוקוס.
שלב 9
0 דקות
מאחסנים את הרולדה במקרר עד להגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
משמנים היטב תבנית אפייה שטוחה, מניחים נייר אפייה, ומשמנים גם אותו בעזרת מברשת ומעט שמן קנולה או חמאה מומסת.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות, עד לקבלת קצף סמיך ויציב. מערבבים את הקוקוס הטחון עם הקמח, ומקפלים לתערובת הביצים המוקצפת בעדינות.
שלב 4
מתוך
9
משטחים את התערובת בתבנית, ואופים כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור, ומצננים.
שלב 5
מתוך
9
מקציפים יחד את השמנת מתוקה, החלב ואינסטנט הפודינג שוקולד, עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 6
מתוך
9
מורחים חצי מכמות קצפת השוקולד על הרולדה, חותכים את הרולדה לרוחב לשלוש רצועות שוות בגודלן כדי שנוכל לגלגל אותן לצורת שבלול. מגלגלים רצועה אחת לשבלול ומעמידים על צלחת הגשה, את הרצועה השנייה מגלגלים סביב השבלול שהנחנו על צלחת ההגשה, וכך הלאה.
שלב 7
מתוך
9
מצפים את הרולדה ביתרת קצפת השוקולד שהכנו באופן אחיד מכל הצדדים.
שלב 8
מתוך
9
למראה חגיגי יותר, ניתן להוסיף מעל העוגה שבבי קוקוס.
שלב 9
מתוך
9
מאחסנים את הרולדה במקרר עד להגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0