להכנת הבסיס - קציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים חבילת אינסטנט פודינג שוקולד וממשיכים להקציף עד להטמעת החומרים.
שלב 4
60 דקות
משטחים לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ (אפשרי גם 28) ואופים בחום בינוני כ-45-60 דקות. בודקים שקיסם יוצא נקי ומכבים את התנור, אם יש צורך - מאריכים מעט את זמן האפייה.
שלב 5
0 דקות
שימו לב - הבסיס יעלה מאד גבוה וזה בסדר, אל דאגה. בקירור הוא יצנח חזרה למטרה למין צורה של קערה. לקרר היטב ולהזליף כמה טיפות של רום (ממש מעט).
שלב 6
5 דקות
להכנת קרם הווניל - מקציפים חבילת שמנת מתוקה אחת, חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם וכוס חלב, עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 7
0 דקות
משטחים את הציפוי על הקרם.
שלב 8
5 דקות
להכנת ציפוי השוקולד - ממיסים על הגז או במיקרוגל חבילת שוקולד מריר (100 גרם) וחבילת שמנת מתוקה עד שהשוקולד נמס.
שלב 9
0 דקות
לאחר שהתערובת מתקררת מצפים את העוגה מעל שכבת הקרם הווניל.
שלב 10
0 דקות
מעבירים את העוגה לקירור של כמה שעות במקרר.
שלב 1
מתוך
10
להכנת הבסיס - קציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצב יציב ונוקשה.
שלב 2
מתוך
10
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף.
שלב 3
מתוך
10
מוסיפים חבילת אינסטנט פודינג שוקולד וממשיכים להקציף עד להטמעת החומרים.
שלב 4
מתוך
10
משטחים לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ (אפשרי גם 28) ואופים בחום בינוני כ-45-60 דקות. בודקים שקיסם יוצא נקי ומכבים את התנור, אם יש צורך - מאריכים מעט את זמן האפייה.
שלב 5
מתוך
10
שימו לב - הבסיס יעלה מאד גבוה וזה בסדר, אל דאגה. בקירור הוא יצנח חזרה למטרה למין צורה של קערה. לקרר היטב ולהזליף כמה טיפות של רום (ממש מעט).
שלב 6
מתוך
10
להכנת קרם הווניל - מקציפים חבילת שמנת מתוקה אחת, חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם וכוס חלב, עד לקבלת קצפת יציבה.
שלב 7
מתוך
10
משטחים את הציפוי על הקרם.
שלב 8
מתוך
10
להכנת ציפוי השוקולד - ממיסים על הגז או במיקרוגל חבילת שוקולד מריר (100 גרם) וחבילת שמנת מתוקה עד שהשוקולד נמס.
שלב 9
מתוך
10
לאחר שהתערובת מתקררת מצפים את העוגה מעל שכבת הקרם הווניל.
שלב 10
מתוך
10
מעבירים את העוגה לקירור של כמה שעות במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
נ
נעמה
השכבה האחרונה של השמנת והשוקולד נוזלית מידי ונשפכה החוצה.
שאר השכבות טובות מאוד.
מערכת בישולים
היי, יכול להיות שהמסת את השוקולד והשמנת יותר מדי. צריך ממש להמיס מעט, לערבב, לבדוק את המרקם ולהמשיך כמה שצרחך עד שהתערובת לא תהיה נוזלית מדי לציפוי. חג שמח 🌸
הערות 1