המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל מצרכי הבצק בקערה מלבד הקמח.
מנפים את הקמח לקערה בהדרגה, עד שמתקבל בצק רק וגמיש.
לשמן את התבנית במרגרינה, רצוי תבנית 26 או תבנית ריבוע בינונית. משטחים את הבצק בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ב-170 מעלות.
לאפות את הבצק, חצי אפייה ולהוציא.
למרוח מעל הבצק ריבה לפי טעמכם.
להקציף את 4 החלבונים עם חצי כוס סוכר, עד שנהיה קרם נוקשה.
להוסיף כוס קוקוס ולערבב בלי המיקסר, עם כף גדולה בקיפול.
למרוח על הריבה, שהקרם יכסה את הריבה לגמרי.
להכניס לתנור ולהמשיך לאפות עד שהקרם מזהיב. לא הרבה זמן בתנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0