שוטפים את גבעולי הריבס, מסירים שאריות עלים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מפזרים בתחתית תבנית פיירקס וזורים מעל ארבע כפות סוכר.
שלב 3
0 דקות
שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים מעט בידיים עד לקבלת בצק פירורים גס. מפזרים מעל הריבס.
שלב 4
0 דקות
אופים חצי שעה בחום בינוני, עד שהבצק מזהיב ומעט רוטב סמיך, אדום ומבעבע של ריבס וסוכר פורץ מתחתיו בשוליים.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם, קר, או בטמפרטורת החדר. הכי טעים חם, עם כדור גלידת וניל.
שלב 6
0 דקות
את גבעולי הריבס אפשר לקנות בשווקים וגם במרכולים (בדרך כלל הם במקרר הירקות, ליד עשבי התיבול). אם אין, אפשר להחליפם בקוביות תפוחים חמוצים, אבל כדאי להשתדל למצוא ריבס: זה גם טעים, וזה גם נושא שיחה מצוין עם כל הגיסים והגיסות שלא ראו דבר כזה מעולם.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את גבעולי הריבס, מסירים שאריות עלים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
שלב 2
מתוך
6
מפזרים בתחתית תבנית פיירקס וזורים מעל ארבע כפות סוכר.
שלב 3
מתוך
6
שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים מעט בידיים עד לקבלת בצק פירורים גס. מפזרים מעל הריבס.
שלב 4
מתוך
6
אופים חצי שעה בחום בינוני, עד שהבצק מזהיב ומעט רוטב סמיך, אדום ומבעבע של ריבס וסוכר פורץ מתחתיו בשוליים.
שלב 5
מתוך
6
מגישים חם, קר, או בטמפרטורת החדר. הכי טעים חם, עם כדור גלידת וניל.
שלב 6
מתוך
6
את גבעולי הריבס אפשר לקנות בשווקים וגם במרכולים (בדרך כלל הם במקרר הירקות, ליד עשבי התיבול). אם אין, אפשר להחליפם בקוביות תפוחים חמוצים, אבל כדאי להשתדל למצוא ריבס: זה גם טעים, וזה גם נושא שיחה מצוין עם כל הגיסים והגיסות שלא ראו דבר כזה מעולם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0