ממיסים את השוקולד המריר על אמבט אדים (קערה מעל סיר עם מים רותחים - בן מארי).
שלב 2
0 דקות
מקציפים את החלבונים יחד עם רבע כוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 3
0 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את החמאה הרכה עם שלושת רבעי כוס הסוכר שנותרה (רצוי במיקסר, אבל אפשר גם ידנית). מוסיפים את החלמונים בהדרגה (אחד אחד), ולבסוף מאחדים עם השוקולד המומס לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מקפלים בעדינות את החלבונים המוקצפים עם תערובת החמאה והשוקולד עד לקבלת קרם אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.
שלב 5
0 דקות
משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ ומניחים בה את מחצית הקרם.
שלב 6
20 דקות
אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות, ומצננים.
שלב 7
240 דקות
שופכים את מחצית הקרם שנותרה על העוגה, ומצננים 240 דקות לפחות במקרר.
שלב 8
0 דקות
מגרדים שוקולד חלב מעל העוגה ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
ממיסים את השוקולד המריר על אמבט אדים (קערה מעל סיר עם מים רותחים - בן מארי).
שלב 2
מתוך
8
מקציפים את החלבונים יחד עם רבע כוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 3
מתוך
8
בקערה נפרדת מערבבים את החמאה הרכה עם שלושת רבעי כוס הסוכר שנותרה (רצוי במיקסר, אבל אפשר גם ידנית). מוסיפים את החלמונים בהדרגה (אחד אחד), ולבסוף מאחדים עם השוקולד המומס לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים בעדינות את החלבונים המוקצפים עם תערובת החמאה והשוקולד עד לקבלת קרם אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.
שלב 5
מתוך
8
משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ ומניחים בה את מחצית הקרם.
שלב 6
מתוך
8
אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 20 דקות, ומצננים.
שלב 7
מתוך
8
שופכים את מחצית הקרם שנותרה על העוגה, ומצננים 240 דקות לפחות במקרר.
שלב 8
מתוך
8
מגרדים שוקולד חלב מעל העוגה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0