המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס על אש קטנה שוקולד, מחמאה וכוס סוכר. לקרר קצת. להוסיף 4 ביצים שלמות, אחת אחרי השניה, ולטרוף עד שהן נטמעות.
מוסיפים את הקמח בתנועות קיפול, עד תערובת אחידה. מעבירים לתבנית משומנת.
אופים בחום בינוני, העוגה צריכה לצאת קצת רטובה.
בנתיים מכינים את הקרם: ממיסים את כל המצרכים על להבה נמוכה, נזהרים שלא לשרוף, עד קבלת רוטב חלק ומבריק.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה את הקרם ומורחים על כל העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0